Henrik Bondtofte

SEO-ekspert,
foredragsholder
og forfatter.

Henrik Bondtofte har beskæftiget sig mig med online markedsføring siden 2005, og arbejder i dag som selvstændig SEO-specialist, i sit eget bureau, Bondtofte & Co. Læs mere om Henrik Bondtofte her:

Med sine 13 års erfaring er Henrik Bondtofte en af Danmarks førende SEO-eksperter. Han har flere direktørstillinger i online marketing-bureauer bag sig, senest hans eget Bondtofte & Co. Kernen i Henriks arbejde har altid være søgemaskineoptimering og online marketing, og han har fulgt Googles udvikling i mange år.

Henrik er drevet af en fascination af de muligheder og potentialer, der er i online markedsføring. SEO betegner en lang række små faktorer, som tilsammen kan betyde forskellen på total usynlighed eller topplaceringer i Google og andre søgemaskiner. Derfor er god SEO et håndværk, som skal læres ligesom alt andet.

Ekspert i online marketing

Som direktør i Bondtofte & Co. har Henrik siden 2016 under eget navn hjulpet virksomheder over hele landet med at få mest muligt ud af deres online markedsføring. Det kræver nemlig en helt særlig ekspertviden at forstå Googles små tricks, og ikke mindst at følge med i de nyeste ændringer.

Denne ekspertviden har Henrik også brugt flere gange, når han har udtalt sig i danske og udenlandske medier om online markedsføring og søgemaskineoptimering. Han har også skrevet Danmarks eneste bog om linkbuilding, hvor både fagfolk og begyndere kan lære mere om god linkbuilding.

Alle typer kunder

Gennem sin karriere har Henrik arbejdet med alt fra enkeltmandsvirksomheder til nogle af Danmarks største firmaer. Henrik har også stor erfaring med udenlandske virksomheder, ligesom han gerne hjælper danske virksomheder med at komme i gang med markedsføringen i Sverige og Tyskland.

Andre projekter

Ud over Bondtofte & Co. er Henrik involveret i en række andre virksomheder, som han også selv udfører SEO på. Derfor kan han fra forreste række følge med i, hvad der rører sig i SEO-land, og hvordan virksomheder bedst udnytter Googles algoritme til at skabe synlighed og salg.

Privat er Henrik samlevende med Sabina og har to børn. Selvom både familie og arbejde fylder meget i hverdagen, er der dog også plads til styrketræning, løb og Muay Thai i fritiden.

Undgå at kopiere tekst og billeder fra denne blog
Alt indhold på denne blog er beskyttet af loven om ophavsret, du må hverken låne, kopiere hele eller dele af tekst eller billeder, uden forudgående skriftlig tilladelse. Du er mere end velkommen til at citere siden, hvis du linker til kilden, hvilket også er lovmæssigt i forhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten, vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark eller Tyskland af Not Allowed alt efter omfanget af sagen.

Jeg støtter miljøet