Strategisk søgemaskine og SEO rådgivning

Synlighed i søgemaskiner er et højt prioriteret område inden for online marketing, men selvom mange virksomheder har deres marketingafdeling inhouse, kan det være nødvendigt at få konsulentrådgivning eller sparring til den strategiske del.

I løbet af mange år har jeg oparbejdet en ekspertviden, som jeg gerne vil bruge til at gøre andres forretning bedre. Gennem strategisk rådgivning kan jeg hjælpe jer med at optimere jeres online tilstedeværelse, så I når jeres forretningsmål og får bedre tal på bundlinjen.

Med mig tilknyttet får man mulighed for at kombinere virksomhedens interne ressourcer med min viden og erfaring med online marketing –med den nyeste viden og knowhow kan jeg guide virksomheden, finde forbedringspunkter og udstikke retningslinjer, som marketingafdelingen hurtigt kan eksekvere på.

Jeg har særlig ekspertise med søgemaskineoptimering og linkbuilding, men kan rådgive om alle dele af online marketing.

Ekstern konsulent med mange års erfaring

Jeg har i mange år ydet strategisk rådgivning til både små og store virksomheder og har samarbejdspartnere som f.eks. Saxo.com, Pricerunner, Coop og ASE.dk. Her udarbejder jeg strategien, mens de respektive marketingafdelinger udfører og eksekverer. Fordelen ved at bruge en løsning, hvor virksomhederne bruger egne ressourcer, er, at en inhouse-afdeling har virksomheden som deres DNA og hurtigt kan omstille sig og rykke på nye tiltag.

I andre tilfælde er den bedste løsning, at firmaerne bruger egne marketingressourcer, men i en konstellation hvor jeg og mine konsulenter bidrager med relevante supplerende ydelser. Det kunne f.eks. aktiv linkbuilding til udvalgte områder  el. e-mail korrespondance med medier der ønskes links fra eller i forbindelse med helt almindelige men essentielle områder, som tekstforfatning.

Uanset virksomhedens ønsker, midler og mål er der altså mulighed for at skræddersy en løsning, der passer nøjagtigt til behovet.

Hvad hvis vi ikke kan følge med som virksomhed?

Fordelen ved at tilknytte mig som fast ekstern konsulent og strategisk rådgiver er, at jeg kan skabe processer, der gør, at virksomheden kontinuerligt arbejder med at forbedre den online tilstedeværelse. Jeg har den fornødne viden om og erfaring med digital marketing, til at jeg kan få det strategien til at leve i praksis. Jeg researcher og udarbejder strategi og leverer derefter løbende opgaver til afdelingerne. Typisk består et samarbejde af en fast månedlig aftale på dét antal timer, vi i fællesskab aftaler.

I sådanne former for konsulentarbejde, har jeg typisk samarbejdet med mellemstore eller store virksomheder, der har egen marketingafdeling.

Hvis det kniber med at følge med i opgaveflowet, kan jeg holde jer i hånden under hele processen. Jeg kan f.eks. hjælpe jer med:

  • Udarbejdelse af konkrete og håndterbare strategier
  • Indarbejdelse af faste processer for virksomheden
  • Undervisning af teamet ift. de opgaver og tiltag der sættes i gang
  • Og meget andet…

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder som virksomhed.