Google Succes Online

Succes Online er et gratis initiativ fra Google, hvor du får al den nyeste viden indenfor sociale medier, annoncering, IT-sikkerhed, digital ledelse og meget andet. Du får værktøjer, der er til gavn for dig og din forretning, når du skal nå ud til nogle af de mange milliarder af internetbrugere i verden. Succes Online er en del af Googles Grow With Google og deres uddannelsesprogram i digital marketing.

Succes Online er et samarbejde mellem blandt andet vækstfonden og andre virksomheder, der sammen med Google prøver at sætte fokus på digitalisering og e-handel. Der har således været afholdt adskillige undervisningstiltag, kurser mv. Jeg har været underviser på en lang række af disse og neden under, kan du se et billede fra mit oplæg omkring Google My Business.

Inde og holde et oplæg om brugen af Google My Business med Succes Online.Google Succes Online henvender sig til små og mellemstore virksomheder, iværksættere og andre nysgerrige, der ønsker at få flere digitale færdigheder. Alle interesserede kan altså være med, men den primære målgruppe er etablerede virksomheder, der har brug for hjælp til at videreudvikle og optimere deres online tilstedeværelse.

Generelt gælder, at virksomheder, der har gjort online til en del af deres kerneforretning, vækster mere og er mere profitable. I den opgørelse viser det sig, at små og mellemstore danske virksomheder generelt ikke fart på digitaliseringen, hvilket betyder, at virksomhederne går glip af et enormt vækstpotentiale – dette vil Google gerne hjælpe virksomhederne med at lave om på.

Til Succes Online kan du få input til din digitale strategi fra Danmarks dygtigste digitale eksperter, og du kan med garanti gå hjem med ny inspiration og viden, der kan gøre en forskel for din virksomhed på nettet.

Til Succes Online kan du lære at bruge nettet til din fordel, og du har samtidig mulighed for at networke med alle dem, der kan bidrage til din vej til online succes. For at få det maksimale ud af Succes Online anbefales det, at du har en hjemmeside, har etableret forretning med tilhørende logistik, en vis form for kendskab til og anvendelse af digitale medier samt en villighed til at investere tid og ressourcer i at få mere ud af nettet.

Har deltaget i undervisning og online-seminarer for Succes Online

Jeg var i en række år fast inventar til Succes Online summits. I 2019 guidede jeg deltagerne igennem break-out sessionen, ved Succes Online Summit, der omhandlede anmeldelsessider- og prissammenligningssider, mens jeg i både 2016 og 2017 holdte oplæg om online marketing  i Google. I 2019 har jeg ligeledes afholdt 6 minikurser i Svendborg, under Succes Online og i samarbejde med Google.