Google Succes Online

Succes Online er et gratis initiativ fra Google, hvor du får al den nyeste viden indenfor sociale medier, annoncering, IT-sikkerhed, digital ledelse og meget andet. Du får værktøjer, der er til gavn for dig og din forretning, når du skal nå ud til nogle af de mange milliarder af internetbrugere i verden.

Google Succes Online henvender sig til små og mellemstore virksomheder, iværksættere og andre nysgerrige, der ønsker at få flere digitale færdigheder. Alle interesserede kan altså være med, men den primære målgruppe er etablerede virksomheder, der har brug for hjælp til at videreudvikle og optimere deres online tilstedeværelse.

Generelt gælder, at virksomheder, der har gjort online til en del af deres kerneforretning, vækster mere og er mere profitable. I den opgørelse viser det sig, at små og mellemstore danske virksomheder generelt ikke fart på digitaliseringen, hvilket betyder, at virksomhederne går glip af et enormt vækstpotentiale – dette vil Google gerne hjælpe virksomhederne med at lave om på.

Til Succes Online kan du få input til din digitale strategi fra Danmarks dygtigste digitale eksperter, og du kan med garanti gå hjem med ny inspiration og viden, der kan gøre en forskel for din virksomhed på nettet.

Til Succes Online kan du lære at bruge nettet til din fordel, og du har samtidig mulighed for at networke med alle dem, der kan bidrage til din vej til online succes.

For at få det maksimale ud af Succes Online anbefales det, at du har en hjemmeside, har etableret forretning med tilhørende logistik, en vis form for kendskab til og anvendelse af digitale medier samt en villighed til at investere tid og ressourcer i at få mere ud af nettet.

Vil du være mere synlig på nettet? Denne gang fortæller jeg dig, alt du skal vide om Google My Business, værktøjet, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig over for nye potentielle kunder.

Nogle virksomheder vises med adresse, kontaktinformationer, anmeldelser, rutevejledninger i højre side af Googles søgeresultater. Men hvorfor? Svaret er Google My Business, der er et gratis værktøj. I løbet af dette oplæg lærer jeg dig, hvordan din virksomhed kan drage nytte af det. Man kan se med via livestream/ on-demand, eller deltage fysisk i Google Succes Onlines lokaler på Nørrebro i Kbh, hvor man også deltage i den efterfølgende workshop. 

Jeg har de seneste år været fast inventar til Succes Online summits. Forrige år guidede jeg deltagerne igennem break-out sessionen, der omhandlede anmeldelsessider- og prissammenligningssider, mens jeg i både 2016 og 2017 holdte oplæg om anmeldelsessider på Google. I 2019 harjeg ligeledes afholdt 6 minikurser i Svendborg, under Succes Online.