Henrik Bondtofte

SEO-ekspert,
foredragsholder
og forfatter.

Jeg hedder Henrik Bondtofte, og det er mig der skriver her på bloggen. Jeg har beskæftiget mig med online markedsføring siden 2005, og arbejder i dag som selvstændig SEO-specialist.

Jeg blev i sin tid fanget af online markedsføring, af ren fascination over alle de nye muligheder, den forholdsvist nye platform indeholdt og gemte på. Der gik ikke lang tid før jeg begyndte at hjælpe de første virksomheder med at udnytte deres online potentiale, og siden har jeg hver eneste dag brugt talrige timer på at dygtiggøre mig inden for det fag, der siden er blevet mit foretrukne arbejdsområde.

Som selvstændig hjælper jeg store og små virksomheder med alt fra søgemaskineoptimering til PPC-annoncering.

Hvad jeg laver i min fritid
Udover alt dette bruger jeg en stor del af min fritid på at dyrke sport, her i blandt Muay Thai, løb og styrketræning. Jeg er også en stor filmelsker af hjerte og bruger mange timer på både serier og film og ja, jeg har også et website om film og serier.

Andre projekter
Jeg er involveret i en række forskellige selskaber, her i blandt Wolfgear.dk. På Wolfgear.dk sælger vi alt fra speed sjippetove til crossfit, til muay thai udstyr og udstyr til andre hårde funktionelle træningsformer. I Wolfgear.dk arbejder jeg, sjovt nok, med Adwords, SEO, CRO og Analytics. Jeg er også tilknyttet et par andre webshops, så som Argan Olie Shop, BellaBellacci og Vindoro.dk.

Hvad bloggen her omhandler
Her på bloggen vil de fleste indlæg handle om søgemaskineoptimering, men da bloggen er ment som en slags dagbog over alle de ting jeg arbejder og beskæftiger mig med, vil også andre emner berøres.

Du kan også finde på mig Twitter, Facebook, Linkedin og naturligvis Google. Andre kontaktoplysninger kan du se her.

Undgå at kopiere tekst og billeder fra denne blog
Alt indhold på denne blog er beskyttet af loven om ophavsret, du må hverken låne, kopiere hele eller dele af tekst eller billeder, uden forudgående skriftlig tilladelse. Du er mere end velkommen til at citere siden, hvis du linker til kilden, hvilket også er lovmæssigt i forhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten, vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark eller Tyskland af Not Allowed alt efter omfanget af sagen.

Jeg støtter miljøet