Henrik Bondtofte

SEO-ekspert,
foredragsholder
og forfatter.

Mit navn er Henrik Bondtofte og jeg har beskæftiget mig med online markedsføring siden 2005, og arbejder i dag som selvstændig SEO-specialist, i mit eget bureau, Bondtofte & Co. Læs mere om mig her:

Med mine 13 års erfaring kan jeg godt kalde mig for en af Danmarks førende SEO-eksperter. Jeg har adskillige direktørstillinger i online marketing-bureauer bag mig, senest mit eget bureau Bondtofte & Co.

Kernen i mit arbejde har altid være søgemaskineoptimering og online marketing, og jeg har fulgt Googles udvikling i snart halvandet årti.

Jeg er drevet af en fascination af de muligheder og potentialer, der er i online markedsføring. SEO betegner en lang række små faktorer, som tilsammen kan betyde forskellen på total usynlighed eller topplaceringer i Google og andre søgemaskiner. Derfor er god SEO et håndværk, som skal læres ligesom alt andet.

SEO-ekspert og ekspert i online marketing

Som direktør og senior SEO-rådigiver i Bondtofte & Co. har jeg siden 2016 under eget navn hjulpet virksomheder over hele landet med at få mest muligt ud af deres online markedsføring. Det kræver nemlig en helt særlig ekspertviden at forstå Googles små tricks, og ikke mindst at følge med i de nyeste ændringer.

Denne ekspertviden har jeg også brugt flere gange, når jeg har udtalt mig i danske og udenlandske medier om online markedsføring og søgemaskineoptimering. Jeg har også skrevet Danmarks eneste bog om linkbuilding, hvor både fagfolk og begyndere kan lære mere om god linkbuilding.

Alle typer kunder

Gennem min karriere har jeg arbejdet med alt fra enkeltmandsvirksomheder til nogle af Danmarks største firmaer. Jeg har også stor erfaring med udenlandske virksomheder, ligesom jeg gerne hjælper danske virksomheder med at komme i gang med markedsføringen i Sverige og Tyskland.

Oplæg, kurser og undervisning

Jeg afholder ofte oplæg om søgemaskineoptimering og har de sidste ti år været fast taler ved Danmarks største online marketing konferencer, her i blandt Digital Markedsføring i Holstebro, Marketing Camp og SEODays.

Herudover er jeg fast tilknyttet underviser inden for SEO og SEM, på IBC (Internet Business) Kolding, i avanceret SEO og herudover Googles Succes Online.

Generelt set, elsker jeg at dele viden om emnet og deler også gratis artikler, videoer og meget andet, på de forskellige sociale medier, jeg befinder mig på. Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på, at få alt med.

Baggrund

Uddannelse: HHx, AP Degree in Marketing Management, AP Degree in Multimedia Design and Communication

Erhvervserfaring: CMO Miinto.dk, Senior SEO Just-Search ApS, Adm. Direktør Just-Search ApS, Adm. Direktør Deducta Search, Senior SEO Waimea ApS, Underviser IBC Kolding

Aktive certificeringer: 

  • Google Ads Fundamentals (Google)
  • Google Ads Search Certification (Google)
  • Google Ads Display Certification (Google)
  • Google Ads Video Certification (Google)
  • Digital Sales Certification (Google)
  • Google Analytics Individual Qualification (Google)

Anbefalinger

Jeg har i gennem årenes løb til egnet mig en del anbefalinger. Disse vil jeg gerne dele med jer.

Det faglige niveau er i top, og Henrik stopper aldrig før han har fundet den korrekte løsning, da han oprigtigt ønsker, at du får succes med din forretning.

Henrik Thomsen - CEO, Only4kids

Igennem Firmafons SEO-projekt udviste Henrik og de andre samarbejdspartnere en kæmpe faglighed og ansvarsfuldhed I forhold til at tage opgaven på sig og levere synlige resultater. Den kontinuerlige sparring med Henrik har desuden klædt os på til at arbejde med SEO fremadrettet.

Sidsel Forchhammer - CMO, Firmafon

Henrik leverede kompetent sparring og arbejde af en høj kvalitet. Han formår på fornuftig vis at forklare begreber på en nem forståelig måde.

Frederik Wasniowski
CEO, Stofgiganten

Henrik Bondtofte er god til sit fag, og jeg har været en tilfreds kunde gennem flere år.

Elkjær
Jeg anbefaler Henrik Bondtofte
Kilde - Trustpilot