Referencer

Jeg har arbejdet med mange forskellige typer af virksomheder, både store som små. Her på denne side kan du se et lille udpluk af de virksomheder som jeg har samarbejdet med. Samarbejdet har som regel taget udgangspunkt i en specifik problemstilling og mundet ud i et løsningsforslag og i de fleste tilfælde også selve implementeringen og eksekvering.

Udvalgte virksomheder jeg har hjulpet


Pricerunner

 


“Hos Pricerunner oplever vi, at vi bliver nævnt utroligt mange steder. Det er selvfølgelig dejligt, at så mange henviser til os og vores undersøgelser. Men desværre er det langt fra alle, der kvitterer med et link. Henrik har hjulpet os med at konvertere mange af disse mentions til links gennem out reach. Gennem tekniske tiltag har han desuden skaffet os en lang række yderst relevante links, der har sikret os et endnu stærkere fundament i markedet. Vi har altid kunne konsultere Henrik omkring de mest komplekse problemstillinger ift. SEO – og har hver gang fået konkret og brugbar viden tilbage.


Rune Lusica Jørgensen – Content Manager, Pricerunner

Saxo.com

 


“Henrik Bondtofte har været fast tilknyttet som sparringspartner og rådgiver for Saxo.com. I samarbejde med Henrik, er der opnået gode resultater ift. indeksering af vores enormt store bagkatalog i Googles søgeresultater, som tidligere har været en stor udfordring. Herudover bruger vi Henrik hver gang vi skal søsætte større SEO-kampagner, lave større tekniske ændringer til websitet eller som senest i forbindelse med store og vigtige salgsdage som Black Friday”


Christopher Bech Jensen – Head of SEO & SEM, Saxo.com

Only4Kids

 


Det faglige niveau er i top, og Henrik stopper aldrig før han har fundet den korrekte løsning, da han oprigtigt ønsker, at du får succes med din forretning.

only4kids
Henrik Thomsen – CEO, Only4kids

Firmafon

 


Igennem Firmafons SEO-projekt udviste Henrik og de andre samarbejdspartnere en kæmpe faglighed og ansvarsfuldhed I forhold til at tage opgaven på sig og levere synlige resultater. Den kontinuerlige sparring med Henrik har desuden klædt os på til at arbejde med SEO fremadrettet.

Firmafon

Sidsel Forchhammer – CMO, Firmafon

Stofgiganten

 


Henrik leverede kompetent sparring og arbejde af en høj kvalitet. Han formår på fornuftig vis at forklare begreber på en nem forståelig måde.

Stofgiganten

Frederik Wasniowski – CEO, Stofgiganten

Jeg har haft en del samarbejdere, og er også blevet omtalt i en række medier igennem min karriere.

Store danske medier