Presse

Det sker oftere end sjældent, at jeg udtaler mig til diverse medier eller optræder i dem, i forbindelse med online markedsføring. På denne side, kan du se de forskellige medier jeg har optrådt i og de artikler jeg har fået udgivet.

DR.dk

Fyens.dk

Computerworld.dk

Børsen

Politiken

Lokalavisen.dk

  • Pas På: Falske webshops truer årets julehandel (Artikel ikke længere tilgængelig)

Avisen.dk

Penge.dk

  • Tag dig godt ud på Google
  • Svindelsider narrer julehandlende på Google

 

Billeder

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Bondtofte er en af Danmarks førende eksperter i SEO og online marketing, og han bliver ofte brugt i medierne. På denne side finder du de artikler, som Henrik enten har optrådt i eller skrevet til danske medier.

Online marketing er en meget foranderlig branche. Det, der virker den ene dag, kan være ubrugeligt den næste. Derfor er det vigtigt for virksomheder at holde sig opdateret og hele tiden kende Googles algoritme. For Henrik, som arbejder med SEO og linkbuilding hver eneste dag, er det helt naturligt at følge med, og han kan nærmest i real time se, hvad der virker for kunderne.

Derfor har han en unik indsigt i teknikken bag online marketing, og han deler gerne ud af sin viden. Det er nemlig kun ved at lære af hinanden, at vi alle bliver bedre. Derfor kan du læse nogle af Henriks gode tips og indsigter i artiklerne på denne side.

Du kan blandt andet lære mere om, hvor meget Google påvirker dine kunder, og hvordan du løfter din virksomhed i søgeresultaterne. Det er nemlig essentielt, at du har forståelse for online markedsføring, hvis din virksomhed skal have succes.