Affiliate marketing

Affiliate marketing er en performancebaseret afregningsmodel, hvor annoncører betaler publishers for salg, fra brugere som de har henvist til annoncøren. Publishers tjener dermed kommission, på deres website, ved at annoncere for en annoncørs produkter eller ydelser. Salgene bliver registreret igennem cookies, der bliver lagt på brugernes computere, når de besøger annoncørens hjemmeside.

Affiliate markedsføring er et meget stort emne og der findes umådeligt mange affiliate-websites derude på Internettet – nogle af høj kvalitet andre af meget lav kvalitet. Hvis du vil gøre dig i Googles søgeresultater med en affiliate-website, skal du satse på at lave et af høj kvalitet, både funktionalitetsmæssigt så vel som indholdsmæssigt.

Google og andre søgemaskiner, ser ikke lige så positivt på affiliate websites, som på almindelige websider, da affiliate-hjemmesiders ultimative mål er at sende en bruger videre til et andet website. Google ønsker at sende brugere direkte til slutdestinationen, i stedet for først at lede dem igennem et website for så at nå den endelige destination.

I denne sektion, finder du alle artikler der omhandler eller delvist omhandler affiliate markedsføring, i forhold til Google og SEO.

Vil du have hjælp til SEO?