Video

På denne side, kan du finde forskellige videoklip, hvor jeg taler om eller udtaler mig om digital markedsføring.

Følg mig på Youtube, for at få adgang til alle videoer jeg laver omkring SEO. Klik her!

Google Succes Online (Nå dine kunder med Google My Business)

Vær med når Henrik Bondtofte fortæller dig alt du skal vide om værktøjet Google My Business.

Mobile First Index (Webshop Podcast)

Hvad betyder mobile first index for din webshop? Få svaret her + BONUS: 3 ekspertråd fra Henrik Bondtofte. Fra Webshop Podcast med Bobby Thygesen.

Orphan Pages – (Intern linkstruktur)

Et par minutters gennemgang af fænomenet orphan-pages. Sider uden interne links på dit website, har umådeligt svært ved at konkurrere i søgeresultaterne. Hør mere om dette i denne video og mere om hvad du kan gøre.

Digital Markedsføring 2015 – Fremtidens SEO

Komplet oplæg fra Digital Markedsføring 2015. Hør mig tale om SEO, nu og i fremtiden. Jeg kommer blandt andet ind på voice-search, schema markering, https og brugeradfærdsoptimering.

Digital Markedsføring 2012 – gode tips til linkbuilding

Et par gode tips til din linkbuilding. Videoen er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2012, hvor jeg holdte oplæg omkring linkbuilding.

Digital Markedsføring 2013 – 3 tips til link building

Denne video er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2013, hvor jeg talte om linkbuilding. I videoen får du tre tips til dit arbejde med linkbuilding.

TV2Fyn – Reputation Management

Video fra TV2 Fyn, optaget i forbindelse med folketingsvalg. Vinklen var de fynske politikere og hvor lidt de gjorde ud af deres tilstedeværelse i søgeresultaterne.

Searchgeeks – SEO På flere sprog

SEO på flere sprog kan være en udfordring. Se med på denne video og hør Søren Riisager og Jeg diskutere International SEO.

Searchgeeks – Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er fundamentet i en hver god SEO-strategi, i dette afsnit af Searchgeeks taler Søren Riisager og Jeg om søgeordsanalyser.

Linkbuildingbogen – Introvideo

Introvideo udarbejdet i forbindelse med lanceringen af min bog, Linkbuildingbogen. Her forklarer jeg, hvorfor og hvem der bør købe bogen.

Help Marketing 101: Henrik Bondtofte

Ugens gæst hos Help Marketing-podcasten med Eric Ziengs. Afsnittet omhandler teknisk SEO, og jeg giver 5 tekniske SEO-hacks, du bør kende.

Julekalender: 24 tips

I julen 2017 producerede vi hos Bondtofte & Co en julekalender omkring online markedsføring. Hver dag fra d. 1. december indtil juleaften offentligjorde vi en ny video med et tip. Herunder kan du se mine bidrag.

Afsnit 3: TITLEs og META i SC

Afsnit 6: Konkurrenternes backlinks

Afsnit 13: Synergi TITLE og H-tags

Afsnit 14: Test af HTTPS

Afsnit 17: Hastighed

Afsnit 21: Indeksering

Videoer med SEO-ekspert Henrik Bondtofte

På denne side finder du Henrik Bondtoftes videoer med gode tips til SEO. Henrik er en af Danmarks førende eksperter i online marketing, og her kan du få hjælp til din egen søgemaskineoptimering. Det er nemlig en kompleks genre, som kræver en meget stor teknisk viden – medmindre man altså har en ekspert ved hånden.

I videoerne her på siden får du Henriks bedste tips til, hvordan du gør din virksomhed mere synlig allerede i dag. Videoerne er en samlet af optrædener i medierne, podcasts og konferencer, og mange af dem indeholder specifikke tips.

Uanset hvor erfaren du er i online markedsføring, er du garanteret at gå herfra med ny viden, som kan få DIN virksomhed på førstepladsen. Videoerne her er kun en smagsprøve på Henriks store viden om SEO og linkbuilding, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har fået mod på mere.

Google ændrer hele tiden sin algoritme, så hvis du vil være foran dine konkurrenter, skal du følge godt med. Henrik arbejder med online marketing hver dag, så han er altid opdateret på de nyeste ændringer og deler gerne ud af sin viden.