På denne side, kan du finde forskellige videoklip, hvor jeg taler om eller udtaler mig om digital markedsføring.

Digital Markedsføring 2015 – Fremtidens SEO


Komplet oplæg fra Digital Markedsføring 2015. Hør mig tale om SEO, nu og i fremtiden. Jeg kommer blandt andet ind på voice-search, schema markering, https og brugeradfærdsoptimering.

Digital Markedsføring 2012 – gode tips til linkbuilding


Et par gode tips til din linkbuilding. Videoen er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2012, hvor jeg holdte oplæg omkring linkbuilding.

Digital Markedsføring 2013 – 3 tips til link building


Denne video er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2013, hvor jeg talte om linkbuilding. I videoen får du tre tips til dit arbejde med linkbuilding.

TV2Fyn – Reputation Management


Video fra TV2 Fyn, optaget i forbindelse med folketingsvalg. Vinklen var de fynske politikere og hvor lidt de gjorde ud af deres tilstedeværelse i søgeresultaterne.

Searchgeeks – SEO På flere sprog


SEO på flere sprog kan være en udfordring. Se med på denne video og hør Søren Riisager og Jeg diskutere International SEO.

Searchgeeks – Søgeordsanalyse


En søgeordsanalyse er fundamentet i en hver god SEO-strategi, i dette afsnit af Searchgeeks taler Søren Riisager og Jeg om søgeordsanalyser.

Linkbuildingbogen – Introvideo


Introvideo udarbejdet i forbindelse med lanceringen af min bog, Linkbuildingbogen. Her forklarer jeg, hvorfor og hvem der bør købe bogen.