Video

På denne side, kan du finde forskellige videoklip, hvor jeg taler om eller udtaler mig om digital markedsføring.

Digital Markedsføring 2015 – Fremtidens SEO

Komplet oplæg fra Digital Markedsføring 2015. Hør mig tale om SEO, nu og i fremtiden. Jeg kommer blandt andet ind på voice-search, schema markering, https og brugeradfærdsoptimering.

Digital Markedsføring 2012 – gode tips til linkbuilding

Et par gode tips til din linkbuilding. Videoen er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2012, hvor jeg holdte oplæg omkring linkbuilding.

Digital Markedsføring 2013 – 3 tips til link building

Denne video er optaget i forbindelse med Digital Markedsføring 2013, hvor jeg talte om linkbuilding. I videoen får du tre tips til dit arbejde med linkbuilding.

TV2Fyn – Reputation Management

Video fra TV2 Fyn, optaget i forbindelse med folketingsvalg. Vinklen var de fynske politikere og hvor lidt de gjorde ud af deres tilstedeværelse i søgeresultaterne.

Searchgeeks – SEO På flere sprog

SEO på flere sprog kan være en udfordring. Se med på denne video og hør Søren Riisager og Jeg diskutere International SEO.

Searchgeeks – Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er fundamentet i en hver god SEO-strategi, i dette afsnit af Searchgeeks taler Søren Riisager og Jeg om søgeordsanalyser.

Linkbuildingbogen – Introvideo

Introvideo udarbejdet i forbindelse med lanceringen af min bog, Linkbuildingbogen. Her forklarer jeg, hvorfor og hvem der bør købe bogen.

Help Marketing 101: Henrik Bondtofte

Ugens gæst hos Help Marketing-podcasten med Eric Ziengs. Afsnittet omhandler teknisk SEO, og jeg giver 5 tekniske SEO-hacks, du bør kende.

Julekalender: 24 tips

I julen 2017 producerede vi hos Bondtofte & Co en julekalender omkring online markedsføring. Hver dag fra d. 1. december indtil juleaften offentligjorde vi en ny vide med et tip. Herunder kan du se mine bidrag.

Afsnit 3: TITLEs og META i SC

Afsnit 6: Konkurrenters backlinks

Afsnit 13: Synergi TITLE og H-tags

Afsnit 14: Test af HTTPS

Afsnit 17: Hastighed

Afsnit 21: Indeksering