Linkbuilding

Links til din hjemmeside er alfa og omega når det kommer til positionering i søgeresultaterne, arbejdet med at skaffe eller bygge links kaldes i fagsprog linkbuilding. Der findes et hav af forskellige metoder, når det kommer til det at bygge links.

Metoderne spænder sig fra reelt PR arbejde, linkbait, links fra egne linknetværk, link forespørgsler, katalogtilmeldinger, bookmarks fra social bookmarking sites, gæsteblogposts mv. det er reelt set kun fantasien der sætter grænser. I denne kategori finder du alle de artikler jeg har skrevet omkring emnet linkbuilding, her kommer jeg med konkrete tips og vejledning til hvordan du bygger den helt rigtige linkprofil.

Lad mig med det samme slå fast at det ikke hjælper meget at bygge links med hovedet under armen, der skal ligges en klar linkbuilding-strategi, som bunder i en grundig analyse. Analyse, strategi, eksekvering og opfølgning er grundelementerne i enhver god linkbuilding-kampagne. Hvis du har mod på at arbejde med linkbuilding selv, kan du finde hjælp i mine artikler om emnet nedenfor, købe min bog Linkbuilding bogen eller overveje at tilmelde dig min service, Linkklubben.

Vil du have hjælp til SEO?