Artikelkataloger

Et artikelkatalog er et online katalog, hvor du kan tilmelde dine artikler. Meget ofte er disse kataloger imidlertid præget af meget dårligt skrevne artikler uden nogen form for substans. Idéen med artikelkataloger er sådan set god nok, desværre så spammere muligheden i dem, stort set fra barnsben af, hvilket har gjort at de alle dage har været oversvømmet med overoptimerede SEO-artikler med masser af udgående links.

Hvis du har rodet lidt med blackhat/grayhat SEO, har du sandsynligvis også allerede prøvet at autosubmitte artikler til hundredevis af artikelkataloger. Artiklerne behøves de fleste steder slet ikke at være unikke, og man kan slippe af sted med at poste autogenererede artikler.

Det vil sige artikler, der er sammenblandet på forskellige måder og hvor blot få ord er ændret, så de fremstår unikke. Denne slags artikler er forfærdelige at læse, men det er alligevel den slags, der præger langt størstedelen af de fleste artikelkataloger.

Et artikelkatalog er et katalog, hvor du kan dele dine artikler.

Et artikelkatalog er et katalog, hvor du kan dele dine artikler.

For en del år siden, da det stadig var muligt at finde kvalitetsartikler, var der en anden finesse ved artikelkatalogerne. Det skete nemlig ofte, at ens historier blev bragt på andre websites, som ønskede ”gratis indhold”. Her blev artiklerne ofte stående med links, og det var derfor en rigtig nem måde at tilrane sig en masse indgående links på.

Selv har jeg benyttet artikelkataloger, men gør det ikke mere. De er desværre præget af alt for meget spam og dårligt autogenererede artikler, og den slags vil jeg helst ikke have associeret de websites, jeg arbejder på, med.

Men det betyder ikke, at du ikke kan have masser af glæde af artikelkatalogerne. Husk blot på at de links, du får her, ikke er af den højeste troværdighed, da alle kan få et link herfra. Du skal derfor gerne have nogle unikke og troværdige links ind til dit website i forvejen, der kan støtte op om, at du altså er legitim nok. Hvis du ikke har dette, vil jeg ikke anbefale dig at etablere denne type lavkvalitetslinks.

Ofte stillede spørgsmål: Artikelkataloger

Hvad er et artikelkatalog?

Et artikelkatalog er en online katalog, hvor du kan dele tekster og artikler, og dermed få et link til din hjemmeside. Man skal dog være opmærksom på at disse kan være af meget svingende og lav kvalitet. Det kan derfor anbefales at man undersøger disse faktorer, inden at man lægger sit materiale op i et artikelkatalog. Sørg gerne for at siden har et godt omdømme og at den har relevans for det emne, som du ønsker at dele om.

Hvad er artikel kataloger og eksterne links?

Ved at oprette en profil til deling af tekster og artikler i et online linkkatalog, er det muligt at få et eksternt link til din hjemmeside. Eksterne links via artikel kataloger kan være et fint supplement til din online markedsførings-strategi, men bør aldrig stå alene. Du skal derfor gerne have nogle unikke og troværdige links i forvejen, der kan støtte op om at din hjemmeside er reel og legitim.

Hvad er et godt artikelkatalog?

Hvis du arbejder med links og linkstruktur er du nok stødt på online artikel kataloger. I arbejdet med SEO og digital markedsføring, kan det nemlig være en del af en større markedsføringsplan at skabe disse eksterne links. Ved at oprette en profil og dele indlæg i et online artikelkatalog, får du nemlig et link, der viser tilbage til din egen hjemmeside. Det kan være en fordel og have indflydelse på rangeringen af dine hjemmeside i søgemaskine resultaterne, hvis disse links er lavet med en omhyggelig relevans for dig eller dit produkt.