I mit indlæg omkring forøget synlighed i søgeresultaterne med Rich Snippets, beskrev jeg hvordan man kunne benytte stjernevisning og prisklasse på sine produkter i en webshop, selvom funktionen ikke er beregnet til dette. I går annoncerede Google at de i forbindelse med julehandlen, nu har gjort det muligt at bruge Rich Snippets på webshops.

Selvom det i forvejen var muligt at vise stjerner og priser samt anmeldelser på webshops, har Google valgt at gøre det lidt mere spændende ved at tilføje lagerstatus direkte i SERPs. Fordelen ved den nye funktion er at den er langt nemmere at integrere, kører din webshop allerede med Merchant Center feeds til Google Product Search, skal du ikke foretage dig yderligere.

Benytter du af en eller anden grund ikke Merchant Center Feeds, kan du selv markere din data med hproduct. Du skal være opmærksom på at denne nye funktion endnu ikke understøttes i Danmark, men snart lanceres, så hold tungen lige i munden og forbered dig på et fantastisk julesalg.

Du kan læse mere på Googles egen blog.

Læs også:  Danske affiliate-sites ramt af gal Panda?
Henrik Bondtofte

Henrik Bondtofte

Inkarneret SEO-specialist, forfatter af Linkbuildingbogen og indehaver af online marketing bureauet Bondtofte & Co.

4 kommentarer

  • Er Google Merchant Center allerede live i DK?

  • Henrik Bondtofte siger:

    Hej Anders. Nej, desværre, Google lader vente på sig. Vi må som altid væbne os med ekstra tålmodighed i vores lille land. Indtil videre er Merchant Center kun live i USA, England, Tyskland, Japan, Kina og Frankrig.

  • Tak for svar. Ved du hvornår det kommer til DK?

  • Steen siger:

    Hej Henrik
    Hvis man vælger at bruge Merchant feeds vælger du så bare other ved land under tilmelding og virker det med Rich Snippets i Danmark. Får man hurtigere indeksering?

Skriv en kommentar

Vil du ringes op?

Tilføj dine oplysninger herunder, så vil du blive ringet op.

Læs også:  Danske affiliate-sites ramt af gal Panda?