Seedster

Denne populære iværksætter-boot camp skal simpelthen opleves! Sammen med 350 deltagere og 50 mentorer kommer du til at deltage i en uge med oplæg og fokus på vækst, salg, marketing og økonomi, der er i absolut verdensklasse. Ugen bliver intens og byder på et tætpakket program med nyeste viden, mulighed for networking og professionel sparring – og så tilmed under de sydlige himmelstrøg i Marbella i Spanien.

Hvert eneste år gæster indflydelsesrige iværksættere og toppen af dansk erhvervsliv boot campen – tidligere har Seedster haft besøg af bl.a. Martin Thorborg, Nick Traulsen, Jacob Risborg, Tommy Ahlers og selvfølgelig Jesper Buch, der også står bag arrangementet.

Seedster giver dig 7 dages ophold på 4-stjernet hotel, og programmet er pakket med navne fra toppen af dansk erhvervsliv og uhørt mange muligheder for at netværke.

I løbet af ugen får du fra morgen til aften et helt unikt indblik i nogle af Danmarks mest succesrige erhvervsfolk, politikere, mentorer og iværksætteres op- og nedture. Entreprenørerne vil dele deres erfaringer og værktøjer, som du kan bruge til at drive din idé eller forretning videre. Du vil få rig mulighed for faglig udvikling, og derudover får du mulighed for at møde ligesindede iværksættere og relevante partnere – alt sammen noget der kan udvide dit netværk og give dig den rådgivning, du søger.

Ugen byder på mange populære indslag. En af de eftertragtede arrangementer under Seedster-ugen er de populære One2One sessions, hvor man kan få en unik mulighed for at spare med sin yndlingsmentor. Denne feature er der rift om, så det handler om at være vaks ved havelågen. Der er også blevet afholdt uformelle ”spørgeseancer”, hvor forskellige mentorer stiller sig til rådighed for spørgsmål fra salen. Sidst, men ikke mindst, slutter Seedster-ugen altid af med en stor middag og fest for samtlige deltagere.

Jeg var oplægsholder på Seedster i 2018, med tre foredrag, der handlede om henholdsvis SEO, AdWords og Analytics – alle for begyndere. Her fortalte jeg om, hvordan redskaberne kan bruges til at komme højere op i søgeresultaterne og dermed skabe værdi forretningen.