Migreringer af websites, skiftende webmasters, forglemmelser og redaktører der er lige hurtige nok, giver løbende udfordringer for de fleste websites. Derfor har jeg været med til at udarbejde et nyt værktøj, der løbende monitorerer, en for dit website, lang række helbredsmæssige problematikker og samtidig kommer med konkrete forbedringsforslag.

Servicen hedder Securevaluesearch og tanken bag, var at lave et værktøj, der er baseret på realisering af skjulte værdier og eliminering af eksterne trusler.

Værktøjet identificerer og finder frem til sider på dit website, der har eksterne indgående links, som ikke længere peger ind på en side, der giver en statuskode 200 OK og som derfor ikke bidrager til dit websites synlighed. Værdi, der nemt kan genetableres. I samme ombæring, tjekker systemet også for redirect-loops, der kan forværre og nedjustere værdien for store dele af din linkprofil.

Modsat andre værktøjer, der også arbejder med genetablering af tabte links, filtrerer vores skadelige links fra listerne, det giver i sagens natur ikke mening, at genetablere links, der potentielt set kan skade dit website.

På sikkerhedssiden, tjekker værktøjet for SSL-sårbarheder, hijacks af sider og skadelige links. Du får med andre ord, alle de mest essentielle sundhedsværktøjer for dit website, samlet i et enkelt værktøj.

Som bruger af SecureValueSearch modtager du hver måned en håndgribelig og let tilgængelig rapport, med anvisninger til de opgaver du står over for. Med SecureValueSearch holder du løbende dit website opdateret, toptunet og sikret mod eksterne trusler.

Læs meget mere om tjenesten og tilmeld dig her.

Læs også:  Udnyt dine relationer i dit linkbuilding arbejde