Chat with us, powered by LiveChat

Værdien af at genetablere ødelagte indgående links til et website, er umådeligt stor. Det er både dyrt og tidskrævende at arbejde med at tilegne sig indgående links, men det er endnu dyrere at miste disse lukrative anbefalinger igen, som er med til at sikre dig synlighed i de organiske søgeresultater.

Derfor har jeg over en periode på nu snart halvandet år, gået og arbejdet på et værktøj, der kan hjælpe websiteejere med at identificere og genaktivere ødelagte indgående links. Værktøjet har jeg udarbejdet med kunde, ven og matematiker, Nicolas Frederiksen.

Prøv RecoverInboundLinks.com, klik her

Valideringsmotor sikrer at der er noget at komme efter
Du kan kun få lov til at gøre brug af vores værktøj, hvis du vi kan levere noget til dig. Derfor kommer værktøjet med en striks valideringsmotor, der først måler op på, hvor stort potentialet for dig og dit website er.

Har dit website ikke nok potentiale, vil det ikke være muligt at oprette sig som bruger af værktøjet. Vi vil gerne sikre, at alle der bliver kunder af vores værktøj, får nok værdi for deres penge.

Værktøjet sorterer automatisk skadelige links fra
Modsat andre værktøjer, der arbejder med at identificere ødelagte indgående links, har vi et ekstra sikkerhedslag. De værktøjer der i forvejen findes på markedet, tager ikke forbehold for skadelige links. Det betyder helt konkret, at brugere af den slags værktøjer, selv skal være klar over, hvilke links der er sikre at genetablere og hvilke der ikke er.

Vi har gjort denne proces nem og ligetil, vi sorterer alle spamlinks fra og indsætter dem i stedet i en separat tabel, kaldet Disavow. Alle links i denne fane, kan du med fordel indsendte til Google, da der her vil være tale om direkte skadelige links eller links helt uden værdi. Links Google gerne så du disavowede.

Læs også:  Sådan bruger du indholdsbaseret markedsføring som et SEO-værktøj

Værktøjet hjælper dig derfor også med at holde din linkprofil ren og sikrer samtidig, at du ikke mister værdifulde indgående links.

Etablerede websites kan forvente en tydelig fremgang
De websites der har år på bagen og som har en vis synlighed i forvejen, er som oftest også de sider, hvor vi finder flest links at genetablere.

Vi har testet vores værktøj igennem en lang periode, og har været med til at løfte synligheden markant, på websites der i forvejen var umådeligt synlige. På et enkelt website, formåede vores værktøj at fordoble synligheden, henover en periode på 3 måneder.

Se også: SEO Tool tilbyder effektiv linkbuilding

Mindre websites kan også have masser af værdi at hente
Selvom større websites, med en længere historik ofte har mere at hente, er det langt fra altid tilfældet. Vores valideringsproces sikrer som sagt, at man slet ikke kan gøre brug af værktøjet, hvis der ikke er nok værdi at hente.

Prøv valideringsprocessen af, du får hurtigt et svar på, om vi kan hjælpe dig og dit website til større synlighed.

Forskellige pakker alt efter websitets størrelse og ændringsfrekvens
Alle websites har ikke samme behov, nogle websites udskiftet i større stil sider og elementer på deres websites, mens andre websites sjældnere opdateres og har færre medarbejdere tilknyttet. Derfor er behovet for scanninger også varierende og vi har derfor lavet en prismodel, hvor alle kan være med.

Det er muligt at modtage servicen månedligt, hver anden måned, kvartalsvist, halvårligt eller årligt. Servicen koster ned til 75 euro for en rapport.

Det nye SEO-tool hedder RecoverInboundLinks.com og du kan læse meget mere om værktøjet og prøve det af, ved at klikke her.

Læs også:  Intern linkstruktur

Vil du have hjælp til SEO?