I dag kan jeg med glæde annoncere at webanalytiker.dk aka. Jacob Kildebogaard starter hos Just-Search i det nye år som ansvarlig for vores analytics og adwords afdeling, hvor han vil fungere som den daglige leder.

Jacobs analytiske tilgang og forståelse bliver en skarp tilføjelse til vores hold og vil i den grad være med til at præge niveauet i vores virksomhed. Vi kan nu tilbyde en endnu bedre og dybere tilgang til vores kunders cases og jeg kan koncentrere mig om min kernekompetence søgemaskineoptimering og lade Jacob varetage det overordnede ansvar for analyse, hvilket jeg trygt tør hvile i hans kompetente hænder.

Vi har desuden valgt at indgå et officielt samarbejde med Jacobs tidligere arbejdsplads, Pentia, som er eksperter i SiteCore CMS løsninger.

Jeg ser frem til et spændende nyt år både for os, men især også for vores kunder!