Google algoritme opdateringer

Googles algoritmer opdateres konstant, faktisk helt op til 600 gange årligt. Derfor går de fleste opdateringer også ubemærket hen. En til to gange per år, har Google dog for vane at udgive en større algoritme-opdatering. Disse større og ofte annoncerede opdateringer, giver som regel større rystelser i søgeresultaterne.

Der har været adskillige større Google algoritme opdateringer de sidste 15 år. Ældre opdateringer, har som ofte et kendenavn og i en lang periode, blev flere af Googles opdateringer døbt efter dyr, her i blandt kan nævnes Googles Panda opdatering (2011), Hummingbird (2013), Pigeon (2014) og Penguin (2012).

I denne sektion finder du guides til hvordan du håndterer de forskellige store Google opdateringer og hvordan du kommer tilbage på rette spor igen, hvis du har mistet store dele trafik efter en opdatering. Sektionen opdateres løbende som der kommer nye større Google algoritme-opdateringer.

The return of AuthorRank? Google tilføjer anbefaling om brugen af author.URL-ejendomme for at identificere forfattere

The return of AuthorRank? Google tilføjer anbefaling om brugen af author.URL-ejendomme for at identificere forfattere

I August 2005 indgav Google en patentansøgning ved navn ’Agent Rank’. I dette patent redegør Google-medarbejderen David Minouge for en type agenter, der benytter modtagelsen og interaktioner på indhold udarbejdet af ”agenten” til at fastslå deres position. I patentet...

læs mere